Wednesday, March 16, 2011

sob sob.. dia sudah berkahwen

tengah duk belek-belek utusan online taksat, rain terpandang muka boipren rain terpampang di dada akhbar .

terkejut berok rain. mengalahkan beruk kepunyaan belalang hijau.

boipren rain buat kali kedua dinobatkan sebagai olahgarawan!

rain tak der la terkejut mana sangat, sebab mengenangkan pengorbanan dia injured masa di Melbourne dulu dia masih kuat semangat untuk mengayuh basikal dan memenangi tempat ke-3.

tapi yang rain terkejut dia telah curang sama rain, dia sudah berkahwin ..woooowooooooo.

rain bajet dia single mingle lagi. umor sebaya rain.

sob sob sob..

sekaran rain sedey dia dah kahwen dengan orang yang dia sayang n cinta,
dia sudah kuciwakan hati rain.

tapi rain bangga sama 'bekas boipren rain', azizulhasni awang keranamu malaysia harum di mata dunia.

rain rupanya yang ketinggalan LRT.. isk isk.

rain tulis ni sebab tak nak pelangi-pelangi yang lain ketinggalan macam rain, so terjah sini meh.


rain curi gambar boipren rain kahwen, untuk kenang-kengan rain..huhuhuuu sooob...

15 yang simbah cat:

Cekodok said...

ni la boyfren yang u salu kabo kat i tu.. hehe... hahaha.. citttt

Isteri Yang Comel said...

leh caya ker nie.. ngeh3

kuperludia said...

alolololo...kecian....

Miss Dill said...

saye pun kecewa. nasib baik tak terguling2. haha!

Miss Dill^^

cik bunga bukan name sebenar said...

haha..kumbang bnyak lagi..:)

~ Miss PIJAOSIX~ said...

kumbang bukan seekor..hihii

si para para said...

tak pe..adik dia ada lagi.hehe

ghost writer said...

dah kawen dah dia ek...

jangan lembik lutut lak lepas nih,nak kayuh beskal pon slow jer.maklum lar baru kawen..kayuhan pon mesti laju jer..haha

Belalang Hijau said...

kenapa nama belalang perlu terlibat kisah ini?

kenapa! kenapa!!!

:-p

Kaoshi said...

saya belum kawen kak!

chah said...

ala, kan masih ada kekosongan lg...
tp nak ke bmadu....?

haziQah said...

abgah!! dia da lma kahwin la..
bca la blos istri dia, k.iqa skmo bca hehe
tp aah dia khwn awal ;)
best kn ..
http://tyailyana.blogspot.com/

lini hasnan said...

sabar banyak-banyak ye :)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

lame dah dia kawen..wife dia tua setahun dr dia xsilap...sebelom injured lagi dah kawen da,..

Dayangku said...

Saya pun minat gila ngan dia ne T_T..

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template