Thursday, March 24, 2011

berpindah dan menyewa rumah


 rain nak pindah rumah

ke sebuah rumah yang lebih sunyi 
ke tempat yang jauh terpencil
untuk menyuara kata hati

kalu nampak halaman rumah rain 
macam header di bawah
tahniah kerana menenui saya




barangkali sekadar menyewa di rumah tersebut
sekali sekala rain menjenguk di sini
tetapi di sana lebih privacy
di sini bertemu teman semua yang menaip di hujung jari

terima kasih hadir membaca

17 yang simbah cat:

haziQah said...

ecece da jd gmbr cm tumblr :p

ghost writer said...

rumah lain tuh maksudnya blog alternatif ye...

mana linknya,mau tengok jugak..

intan.maisarah said...

nak link

Dilla Nur said...

nape rain....wuwuuwu...npe nak pegi ni....huhukk...sedehnyee...

Cik Yana said...

Boleh pulak main pindah2 ek. Nak ikut jugak. Hahaha~

Entry terkini: Entry Kasih Sayang Kepada Nuffnang

mykhalis said...

nak tumpah pindah le..buleh tak?heh

Meja belajar untuk dapatkan 10A

Cik Jari said...

rain taknak bagi alamt rumah ke?

harap2 nanti akan ku temui jua rumah baru mu itu:)

rainbowcloudy said...

@KAK IQA - he..sbb dy kiut sgt. n show the emotion

@BISK, MAISARAH - tengs drop here but no link ....im sorry.

@DILLA - tak pergi mn, still here, 'sewa' tapak lain utk 'rehat' je :)

@YANA, KHALIS - he...jgn pindah2 mcm rain.. stay tune kay.

@CIK JARI MANIS - hahah... jgn goda rain.. gigit kang. nnt kawen bwu rain bg adress rumah tu :P

apik pehe said...

hehe..apik nk p umah sana bleh?

tehr said...

pindah, jangan tak pindah
haha

moga lebih aman dan happy nanti

padin said...

bahaya dok sorang2 Rain, nanti sakit demam nak mintak tolong sapa? hiduplah bermasyarakat, moga lebih berkat keh3.. amik ko ceramah free dari aku, sekian

S..U..D..@..I..S said...

elok juga kalau
tinggalkan address untuk kawan2 dtg melawat supaya x sesat

+akufobia+ said...

haha.kenapa?what happen?

puteraduyong said...

erm...elok pindah...jika untuk kebaikan... :)

Belalang Hijau said...

budak rain nak pegi mane?

main berkias2 pulak...back hand kang...

cepat g tau nak g mana!

hee...takut x? takut x? :-p

Tuan Penasihat said...

taip dihujung jari???
sapa pulak yg taip dihujung hidung ni??

lorrrr. apsal nak pindah??
beli ler rumah, xyah nak menyewa.

rainbowcloudy said...

@APIK LIDI - he.. buleh. tutup mata dulu .

@TEHR - amin..semoga aman sentosa :)

@PADIN - perghh berdesing.. insaf. ni haa, rain ada. jgn ah pulas tinge rain dah..sob sob...

@SUDAIS - x sesat? he....mendalam mksud. nnti ye... bila terbuka hati. tengs :) :)

@AKUFOBIA - rumah ni dh goyang2, nk runtuh dh tak lama lagi. tu prepare ngn rumah baru :)

@PUTERA DUYUNG - he... terima kasih menyokong :) :)

@BELALANG - nak merantau cari belalang spesies lain yg xkan buli rain dah :P :P . takut padin lagi dari belalang sbb muka padin (jgn gtaw dia ao)


@TP - ahahah..bikin lucu ea..
lum cukup duit ah, pokok duit2 je byk kat rumah, nk teko ajaib leh x? kasi gosok2, keluar duit ahahaha

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template