Monday, March 21, 2011

rain nak sekeh belalang!

samat pagi pelangi-pelangi yang rain rindu...

amacam ceria tak pagi ni? seceria rain tak ngee..

semalam rain tido awal, letih amaaaat, bangun pagi tadi memang segar bugar macam bunga tahi ayam depan umah rain tu. serius ah.

ingat pagi ni nak story sal 1 kisah menarik ni, tapi ngah usha kat shoutbox tadi,

rain hangen giler ngan musuh ketat rain ni. dia bikin rain hot betoi

nak je luku pale dia sedas dua.
belalang!! nak kena sekeh ngn rain dah!...

sampai hati dia bahan rain,
mentang-mentang la rain boleh online siang-siang je,
malam-malam rain g hanimun ,
terpaksa la offline ngee..


berani dia perANGINkan rain..
sedey taw tak leh online malam-malam.
sekarang jugak nak g sekeh belalang!!! dush...dush..

14 yang simbah cat:

Cekodok said...

jom kita sekeh dia secara berjemaah.. haha

Ellen said...

Nak pertolongan tak..miahahaa

Lagenda said...

weh..mak nak join gak!

Cik Bidadari said...

hik hik... gegurau manja tu..

Belalang Hijau said...

oh ramainya yg nak sekeh diriku ini...

nak kene cari padin mintak tlg nih...

wakakaka

Rama2Ungu said...

huissh..jgn la garang sangat ..dia gurau2 manje je tu..hehehehe

Ustaz Love said...

Salam..

Ustaz Love boleh tolong kentutkan je.. biar belalang pingsan.. baru mudah nak sekeh beliau

Rainbow said...

muahahahha tengs sume sudi jadi geng rain g sekeh belalang sorang seketol..

tapi kita ikot cadangan ustaz love, kita kentot lu kat belalang ekeke...

tapi sian lak, rmai2 duk buli belalang ni, kang dia report mrs belalang suh luku pale rain balik huwaaaa!

sop said...

Sop nak tlg gak
tlg tgk jer. Huhuu

Rainbow said...

@bro sop alaaaa..xmeriah la cenggini..

ghost writer said...

maknanya malam memang cari makan lar ek..

siang baru nak tunjukkan muka..hihi

padin said...

haha sapa yang nak sekeh belalang tu, meh aku sekeh balik, wahh berani korang sekeh belalang ek??

Rainbow said...

@bisk ahahha.. len macam je ni. noti boy.. :P

Rainbow said...

@padin botak sila2 sekeh.. rain bwk geng ni muahahahah..

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template