Sunday, March 27, 2011

makcik dapat dua orang anak. rain dapat dua orang adik.

assalamualaikum... 

pa habaq oqang kampung pelangi.. sihat noo.. 

ehhhhemmm hem (batok tua)..

haghini makcik nak habaq yang anak makcik si rain tu dia demam.. 
deman angau katanya.. he.. gatai nak kawen.

so (eceh ter speaking la pulak makcik hangini ni), makcik lah ganti dia.
boleh noo?

dia habaq kat makcik dia blogger tegar, 
tapi makcik tengok takdak la femes mana anak makcik ni 
sebab...
sampai la ni dia tak penah pun dapat BE 
yang selalu depa-depa yang lain dok dapat tu..

sebenaqnya makcik nak gitaw kat semua yang makcik,

masa hari kamis sampai hari sabtu (24-26 mac 2011) 
makcik join program anak angkat kat kampung makcik tu.

uihhhh..seqhonokkkk hampa taw dak...!

makcik amik anak angkat dua oqhang. 

nak bagi adik kecik kat si rain ni dah tak boleh, 
so makcik bagi la adik yang dah besaq panjang teruih kat dia. 
nah hang, amik.. layan adik hang elok-elok.
jangan duk tibai plak macam hang tibai belalang ngan padin... :P


rain tiada lam gambar. makcik pun tiada lam gambar. harap bersedey ye kalian.


pandai-pandai belaka..
depa ni, duk ngaji kat uitm merbok, kedah..

depa ni muda lagi... sapa berkenan boleh la isi borang,
kita berbesan nooo..

aktiviti sangat menarik sepanjang 3 hari 2 malam makcik bersama depa.
tapi makcik takleh ceqhita panjang-panjang pasai pa,

boss makcik dah bawak rotan tu...

makcik chaww lu...

ADOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOiii...
awat boss tibai rain kuat sangat! egrrhhh!
(kantoi curi tulang - boss) (demn - rain)

yang benar, 

16 yang simbah cat:

Cekodok said...

mak cik rock... adik beradik papa rock ka.. ada gambar ke.. sok la tgk.. kat umah tanak kuar gambar lak.. adesss

Belalang Hijau said...

yang gebu dan pandai melawak?

x syak lagi org tu ialah padin!!!

wakakaka

Rainbow said...

@ cekodok boroieh eh..cekodok??????.. camat pagi abang (tiba2 gedik)..

slow la tu beruk ben...sok tgk smp juling taw muahaha..

Rainbow said...

@ belalang nakai dia dgr nanti xtaw laa.. jenuh ngamuk.. kawan tu dh ada calon. kan padin he...

lagi pun dia kaki bola, rain nk yg kaki bgku, bisa berdua aja :P :P statement apakah ini?

padin said...

salah tu makcik, kitorang yang sealu tibai dia ekekee, tengok lah Rain ni asyik nngis je miahahahaa

sop said...

Huhihu, sop ada anak teruna tp kecik lagi. Huhihu

Rainbow said...

@ padin nakai tu bukan air mata.. air hujan je.. namo konfius2.. isk3..

Rainbow said...

@ bro sop hu... dia nk ke awek tua tapi mntain muda ni ekekeke...

Afiq Bukhari said...

mana borang? nak isi nih haha

Rainbow said...

@ afiq biru or blue xmo afiq, nak mber afiq yg tuuu... cape name dia? ahaha.. milih lak.

Cik Jari said...

alaaa...awatnye tak dak gambaq rain ngan mak cik rain nih <----tak reti cakap utagha



bestnye dpt adik2

i am S!L4H.. said...

fuyoo makcik rock.

apik pehe said...

yeahh!!!makcik steady!!

Isteri Yang Comel said...

wah manis senyuman makcik tu, nak jadikan makcik angkat bleh tak...

missSenget said...

alaa rain..mana gmbr adik2 nye??? hehehe..

nk tengok...

+akufobia+ said...

woaa.adik segera.

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template