Monday, March 21, 2011

henset ku tertinggal jauh

salam tengah hari sume.....

dah lepas lunch...perut pun landing baik je kan..hati pun tenang je, suka hati kenyang ehihihihi..

alhamdullah..

tadi before tuwun lunch tu, rain cari henset tak jumpa,
maklum ler henset muroh cap biru bery, kecik ngat.
cari punya cari, bawu tingat ada bawah selimut kat rumah. (demn!)

kalu mak rain hantar message suh beli kicap time balik keje nanti mesti naya je..
kaw-kaw je kena..!

adeh :'( mak, mintak maap ler.... ... ceq tak salah!

lately ni asik lupa sal bawak henset. kalut sangat kot. tu la sapa suh bangun lewat!

kalu orang laen mesti henset tu benda utama sampai tak leh tinggal,
tak leh berpisah lah senang citer.

rain lak slumber cekodok je tinggal henset.

meh kita semak kenapa rain selalu tinggal hendset kat rumah :

1) nampak sangat la tak der orang nak message ang cik rain oiiii!

2) mu dok femes mano pun wei, tak dok oqe ingat ke mu.

3) enko tu dah tua..sedar sikit. asik pelupa je.
    ko amal petua minum semut ke semata-mata nak lupa kekasih lama?

4) agak-agak apa lagi alasan ea? ce citer ce citer....

24 yang simbah cat:

haziQah said...

tinggal or hp sbb xde org nk sms n nk jimat bateri hehe

Cekodok said...

manusia memang pelupa rain.. hehe... awat tak bgtau... sat nak msj.. hahaha

Isteri Yang Comel said...

tanda usia dah lanjut.. ekekke

cOnfuSeME said...

bak no nk msg rain selalu..:P

Bulan said...

adess.cik rain. awat p tinggai hp tue.huhu penting taw!

Rainbow said...

@kak iqa jimat bateri ke mls charge? ahaks... kak iqa, kim salam org yg remove kita tu :P

Rainbow said...

@cekodok botak ni sorang lagi nk kena sekeh mcm belalang gak

Rainbow said...

@sis IEB tua2 pun muka xberubah hahha... jgn jeles.. :P

aryl said...

gune aje public phone.. besau sikit.. hehehe

Piasara said...

"Tak sangka yer umur muda lg ko dah pelupa nih..ok la lagi tu..akak ni lagi teruk tau..kdg2 3 hari tak jumpa tepon,call2 pun tak dpt(call sbb nak tau lokasi tepon tu)Mcmana nak dpt bateri dah kong..hehehhe..kerah ank2 jer suruh cari..."

touya said...

patutlah nak ngorat dia ngan henset bukan main susah , rupanya henset letak merata

Belalang Hijau said...

maksud tersirat entry ni ialah rain nak kasitau yang dia single and available...


hahahah...jangan marah rain jangan marah... :-p

najihah sahami said...

ololo...siannya...meh cnie nom rain..kite gayut terus ah..hehehe

apik pehe said...

hahaha..cian kt mak rain..

rain kena pakai henset mahal2,baru sentiasa bawak..hehe

padin said...

ehehe Rain, henpon tinggal xpe lagi, jgn beg duit tu.. kui3,

Rainbow said...

@konpius always nombor ic jela... senang bg hadiah besday hahah :P

Rainbow said...

@bulanter tinggal la yunk..... huk3.... naseb la mak tak kirim pun suh beli kicap ke pape ke..

Rainbow said...

@ aryl ha ah kan... terbentang depan mata. lagi besar dr diri sendiri. xhilang dh pasni

Rainbow said...

@ piasarahahah..rain penah kak, geramm ngat, nyesal g silent fone, x vibrate lak tu.. 1 umah pening tlg cari fone ahahah

Rainbow said...

@ touya he..ce try sekali agi... :P

Rainbow said...

@ belalang jaat xmo dh kawan! suke bg rain kena darah tinggi... saje je kan... gigit kang

Rainbow said...

@ najihah - auw..... cari dahan yg kuat sikit taw.. :P

Rainbow said...

@apik lidi he......... gud idea.. nset mahai ingt sokmo. cam slalu msg awek je? hehehe...

rainbowcloudy said...

@ padinsokong padin!! perghh selalu gaduh je kiter ek? hahaha.... terpksa setuju :P

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template