Thursday, March 17, 2011

seni halimunan

samat petang sume pelangi buchuk!

rain yang buchuk sebenarnyer ehihihi... tadi panas terik, peluh abih rain nyer ke...T....ak. hahahaaha..

keje tengah-tengah panas mana tahan, rain kan datin, abis hangus .. dah la muka hanget dah. hihihi.

dah tak sempat nak update story arini, tapi rain nak share pasal seni yang diberi nama

s e n i halimunan.

macam-macam seni digunakan oleh manusia untuk tonjolkan kreativiti yang diorang miliki, seni halimunan ni sangat unik n perlu kesabaran yang sangat tinggi.

kalu rain, dah lama sentap-sentap buat benda alah ni..
ngee.. dah bocor rahsia rain kurang sabar. meh layan meh. rain mau balik umah da..

kalu kete terbabas ni, mau mati katak!


kedabooom!


perghhh terbaik yang ni


kalu bumbung tu runtuh, naseb lu la beb


arigatok aikk


elo.. i lai pin tao aaar..




he.. unik tak..

rain nak balik daaa..bye sayang sume

14 yang simbah cat:

Cekodok said...

ni ninja ni.. hehehee

Belalang Hijau said...

mamat tu sesumpah ke hape?

hahaha

Gen Fujita said...

He he, dah macam chameleon, tak pun ada gadget camouflage Predator kot diorang ni.

Akeyla Azmey :) said...

Eeee , kak wenbow bussuk :p
Hihihi , org invie tuh mengerikan -.-

HadifaR_R said...

Huhu...memang berseni ni... :)Nice...

Rainbow said...

@cekodok boroi ninja kreatif... mcm cekodk boroi.. boroi tu 1 kreativiti untuk menarik perhatian aweks gak muahahha

Rainbow said...

@belalang jeles sesumpah hijau hihi... nk cari belalang yg menyamar x jumpa lak kan :P

Rainbow said...

gen fujita haih... pkai teknologi plak?... kalu btol2 leh halimunan, syok kco org neh.. rmai mgsa nk pekena ekeke

Rainbow said...

@kila hahaha..wangi la sgt dia kan... meh sebelah akak meh..

eh takut lak? ahahha..ni best usik ni

Rainbow said...

@hadifaR_R seni kan.. :)

kiz said...

seni yang terbaek laaa..

ghost writer said...

memang cukup teliti buat semua nih..

padin said...

memang kreatif dan bijak diorang ni kan hehehee

Faris Adli said...

gambar yang sama ajib pernah share kat fb...so aku boleh buat kesimpulan yang kau dengan ajib mempunyai minat yang sama

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template