Thursday, May 3, 2012

Pesta Cerpen anjuran Warna Kaseh

jejari runcing Elia menaip laju di WordPad. emosinya dirasakan sedang kemuncak bersama ayat yang terjana di minda bakal dicoret ke lampiran putih. dia ingin mengabadikan kisahnya buat tatapan mereka yang membaca. dirasakan kisahnya unik. seunik dia yang sentiasa merasa cip otaknya berasal dari alien.

Elia sebenarnya ingin memasuki pertandingan cerpen anjuran Warna Kaseh. dirasakan otak aliennya bakal memberi kemenangan ketiga dari belakang. dia harus mencuba nasib!

kawan-kawan dijemput bagi memeriahkan pertandingan ini kerana hadiah yang disediakan amatlah lumayan! gempak! yang pasti bukan pakej umrah lah ye @_@



kalau agak-agak kurang jelas dengan penjelasan Elia, bolehlah bertanya khabar admin di Warna Kasih. serius Elia cakap, depa ni cun melecun. silalah amik kesempatan mengorat dan menang. tambah-tambah budak sabah tu. omeinya omeinya! hehe..



11 yang simbah cat:

Mawar Berduri said...

mohon sampaikan salam dengan orang sabah.

Mr Bell said...

apa ni rain soh belalang ngorat2 orang nih? kang Mrs.belalang dapat tau, naya belalang xD

Khairul Antasha said...

hehe..apa hadiah eh?

adakah tiket mengerjakan umrah? kemain lagi demand nk hadiah mcm2..

Tukang Karut said...

aku tengah mencari idea!

Rain said...

TK | wassalam. sayalah orang Sabah tu. hai, saya Elia. adik Elly Suriata ;)


TK | omeinya omeinya!! haha
Mrs Belalang..! tgk Cik Bell ni.

TK | pakej berbulan madu. so anda belum kawen? hadiah cuma penginapan di rumah sendiri selamanya :D

TK | gempak ah! ayat bakal bapa ni power biasanya .. eh?

ABU said...

dill ada tweet jemput join tapi tak reti la buat cerpen..

tehr said...

kat mana la aku nak cari ilmu buat cerpen ni
kalau buat pantun tu, aku reti la

gnesop said...

kalau pandai mesti Sop sioin.. hehehe

a.samad jaafar said...

Kene berguru lg utk menulis cerpen .. Kat mn nk belajar ye rain

APi said...

semoga berjaya untuk semua yang join.. =]

dill said...

jom join reramai!

*thanks rain :)

dill.

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template