Thursday, September 20, 2012

hundred lover

"why u bother one hater when u got hundred lover"

truuuuuut truut aku send sms kat adik.

treet terreet sms masuk. (kau ada bunyi message gini?)

'wauu hundred lover?! ce citer ce citer angah.'

wa sengeh-sengeh kerang balas,

'angah lapaq ni, jangan peduli sangat bahasa jiwang orang kelaparan kasih sayang. kakakah'

triiit triiit sms dari adik masuk segera,

'g ah ngorat anak-anak datuk kat dalam kampus tu'

kali ni wa dah tak sengeh dah. wa balas,

'deng! yang kaya semua jambu. tak minat ah.'

sms send. tiada bunyi.

dan aku meneruskan suapan roti cicah milo sehingga habis entri ini ditaip.

#skrip drama di atas digubal semula mengikut akta 'rainbow cloudy'

15 yang simbah cat:

Crew Fathi said...

hahaha... wa penah couple dgn ank dato.. tapi perangainya hancoq...
bertahan 3 bln aja.. n wa clash.. n sanggup bank in duit kot coz tak bg clash.. wa bank in balik duit dia bank in tu.. n chow terus.. huhuhu

Rain said...

fathi kukuh sungguh benteng hati lu fathi.
wa kagum.

#tapi mula-mula tadi wa gelak kejap baca story lu. sori bang ngee..

Cikgu Ma said...

nk sorag lover pun susah...eh, x cari..tunggu org offer...hihihi

alien said...

wah, asyik dia dengan roti cicah milo

Mak Lagenda said...

jambu pun xpe..sedap cicah ngan kuah rojak woo.

ekeke

tehr said...

orang kaya jambu?
macam mana pulak tu, rain?
cuba bagi jelas sikit

Tukang Karut said...

jambu la best... banyak air...eh?

the malay male said...

Nampak je jambu tapi..........

Everything's Everythings said...

hundred love, bloggers la tu ;P

mama aini said...

rain mana jumpa fakta yg kaya tu semua jambu?..ahaha.. :)

Sop said...

plg menarik dlm entry ini ialah makan roti cicah air milo.. hehehhe

Asrul "iLham" Sany said...

aku pokai, tp aku jambu ~

dill said...

jom rain! dill belanja cakoi :)

dill.

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Yg salu kita duk kenang, yg one hater tu kan. Lupa pada hundred lover.. :)

#Rain..rain sihat? minta maaf ea, lama tak kunjung sini..akk sibuk skit skrg. Weekend baru free ^_^

caliph shuriken said...

best laa skrip drama ni, sila wt lagi ok ^___^

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template