Thursday, December 15, 2011

ulang tahun lanjut usia buat acap

kepada adinda yang comel, asraf zainudin.

kakanda mohon ampun sekiranya lewat beberapa jam mengucapkan ulang tahun tumbesaran yang ke dua puluh dua. diharap adinda tidak lagi berkecil hati kerana kakanda berada di dunia pelangi yang jamnya terlalu awal dan menyebabkan kekanda terpaksa beradu awal di pembaringan.

terima kasih juga adinda banyak menyokong kakanda selama ini. kakanda doakan adinda bahagia dunia dan akhirat.

kakanda tida boleh menulis panjang lebar kerna dikuatiri ramai yang loya hijau di rumah bonglo merah kekanda ini. bimbang lobak merah yang ditanam di lama kakanda bertukar ke lumut hijau.


                                                                                       -salam taj mahal buat adinda-


ps/ : besday acap 14 disember. lewat dua hari. he... sori =.=

14 yang simbah cat:

gnesop.com said...

hepi besday buat adik rain..
Sop ada kirim hadiah buat adik rain..
sila ke Jaya Jusco berhampiran, ambil kotak mainan di rak jualan. minta pekerja bungkus cantik-cantik.
kemudian rain bawa ke kaunter bayaran dan bayar.
selesai, sila bg hadiah tesebut kepada adik rain. katakan Sop yang bagi..

sekian terima kasih.. :) hehehe

Rain said...

masa nak buat bayaran tu pending, rupanya sop lupa bagi credit card :D

dill said...

selamat hari lahir (yang dah lepas) buat adik kepada rain!

dill.

Tukang Karut said...

zum geburstag viel gluck...

mama aini said...

`hepi belated bezday asraf zainudin`..semuga jadi ank yg solih..amin..he2x..beruntung asraf ada kakak spt rain..

~SaL IjOu~ said...

epy belated besday buat rain nye adik~ ;)

S..U..D..@..I..S said...

kim salam kat adik tu rain....

a.samad jaafar said...

selamat hari lahir juga buat adinda mu.. kekanda apa khabarnya.. hihihi..

ghost writer said...

sebutan ulangtahun tumbesaran itu sangat rare ok...haha

Asrul "iLham" Sany said...

adik lu mesti jambu sebab SAgi gak macam gua muahahhaa

missSenget said...

epi besday...

epi besday...!!!




sorry..lambat 4 ari..


ke..?

3hari je rasa...

tehr said...

selamat hari lahir buat acap
dah besar panjang tu

YOUsoF said...

Selamat hari lahir untuk Acap (tak pasti pulak berapa umurnya).. Semoga terus menjadi anak dan adik yang terbaik.. ;)

Rain said...

acap tu my junior. kategori adik angkat..

adik adik rain perempuan sahaja :)

maaf ya, kalau keliru

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template