Monday, December 5, 2011

aku mengalun rindu je

bertuah ya pelakon lelaki boleh merasa nikmat pegang terus perempuan, dan yang perempuan boleh ramaikan lagi mata mata lelaki untuk melihat keindahan tubuh mereka.


banyak lak adegan atas katil di bawah selimut.  

haih.


entry ni semasa tengah sakit kepala.

new!!
try kelik kat mana-mana gambar dalam blog ni .. (dia tak akan ke new tab)


ombak mengalun rindu, kasih bila akan bertemu, ombak itu suara hatiku - 
sakit pale pun jiwang gak aku ni kan

16 yang simbah cat:

alien said...

itu yg dipanggil, mencapai standard holiwod

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mengejar keuntungan~~~ hehehe

mama aini said...

rain menonton movie ombak rindu ke?..semua org memuji filem ni !!!..filem malaysia semakin maju..he2x..betul ke? sbb byk sgt skrg ni adegan atas katil..ha2x..

Cik tikah said...

btol! x berminat plak nk tgok cite ni

dill said...

oh. nape dill mcm tak berminat nak g tgk eh?

i prefer the novel actually. (nerd!)

dill.

ghost writer said...

iskh..ok aper adegan macam tuh.baru lah betul2 show lepaskan rindu yang sudah berombak dan memecahkan pantai dada kesuma dewi...wallah!

Rain said...

ALIEN | holi wood! penapis filem kata ada powerity, dah tiris agaknya

LM | $_$

MAMA | tak tengok pun mama.. lakonan maybe ok cuma adegan tu ada yang tak berapa sesuai.

CIK TIKAH | layan ja citer lain.

DILL | rain tak tengok pun dill. citer sedih2 ni bila kuar dari pawagam jadi stress pun ada.

GHOST | baik tgk twilight breaking down. baby pontianak paling comel penah aku tengok..

tehr said...

makin jawang, makin la sakit pala, rain
bawa tidur je

Rain said...

tehr memang hebat, pening pening pun keluar pantun.. hihi

monologtinism said...

malu ><

Pondok Usang said...

kat mane2 pun org cite pasal ombak rindu..=)

S..U..D..@..I..S said...

drama melayu memang lagu tu kalah hindu...

cik panadol said...

babak yg sensored2, yg seksi2 tu la yg akan menarik org datang tgk citer tu hahaha....bosan tgk filem melayu skrg....

Rain said...

MONOLOGTINISM | segan ..

PONDOK USANG | ong bak! (THAI) hehe.

SUDAIS | kononnya budaya luar lagi hebat.. jangan diikut sangat.


CIK PENADOL | main boling lagi best. sebelah je ngan pawagam :D

tambah2 bila bola masuk longkang. riuh!!

Mutiara Bernilai said...

hu, baik layan novel die je..aha..

Rain said...

MUTIARA BERNILAI membaca takkan membuang masa .

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template