Wednesday, April 20, 2011

tiada mimpi

kenapa ya tiada lagi rupa dan cerita aku dalam MIMPI dia

4 yang simbah cat:

James Buns said...

try tunggu next ep..haha.

lama x mai..sehat kah.

Belalang Hijau said...

ini lah entry paling panjang pernah belalang baca...wakakak....

budak rain sihat ka?

(ayat sama ngan bloger kat atas)huhuhu

intan.maisarah said...

kamu..@>-

Rain said...

@JAMES BUNS - he..jujurnya rain tggu, dan semalam rain didatangi si zombie... arhhhgg sudaah! itukah jodohku ahahah

sori.. rain jarang bw skrg.. nnt rain dtg kena ada red carpet kay!



@BELALANG NAKAI- blog ni dh mcm fb bg rain. sesuka hati je wat mcm tulis status ahahah..

alhamdullah sihat, stress keja sikit je, kerenah byk n melampau2 tol la org2 atas ni..



@SARA SHOMEL - ni bagi bunga tanda nk pujuk ke ehihihi... <3 .. bg cinta sama kamu sara....

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template