Wednesday, April 13, 2011

konfius ngan jantina rainbow cloudy?

rain in daa house.. hoyeaaaaa!

uuupsss..cover sikit lompat tu.. 
nmpak perut buncit daa.. 
shekkkksyii taw.. namo sheksyi sheksyii..













rain ada macam-macam nk share (skrip artis pulok)
tapi sejak lappy duk wat ICU dan 
dikategorikan sedang nazak yang amat sangat,
idea yang datang tu hilang macam tu je
ibarat melepaskan kentut di awangan (eh xsenonoh lak ai arini)
maklum ler bukan otak span, tapi otak bocor he..

rain rasa rain dh cukup sopan selama ni
ayat liuk lentok je, kadang-kadang rasa jiwang semacam jerk,
boleh muntah kalu baca balik

tapi entah macam mana kejiwangan rain ni buat si dia konfius
ada orang kata gaya penulisan rain macam boy
blogger boy lah lam erti kata lain.


jantina rain ialah perempuan ye sayang..
so sila ngorat saya (ayat touya ahaha)
jangan-jangan, zombie sudah ngamuk!



jujurnya rain tak marah langsung,

suka lagi ada laa, 
siap gelak kuat-kuat 
sebab bangga kejap jadi brutal ahahah
maknanya ada orang konfius identiti rain
sebab selama ni rain je yang duk 
konfius identiti blogger-blogger yang misteri ni




dulu kecik-kecik memang rain brutal sikit.
kawan ngan geng laki, redah hutan sana sini
tapi bab-bab nanges ni tak leh lari
sikit-sikit merajuk kalu abang buli
pe lagi, kena sekeh la diorang ngan ayah rain
huehuehue gelak jahat (tiru gelak lucifer)

masa masuk matriks siap anti lagi geng-geng kapel ni
tambah-tambah lak member pun memang stail ganas-ganas slumber.
ganas-ganas still ayu okayy, jiwang karat tu still ada.

gurl laen g kelas pakai kasut sarung tu, ai pakai sandal yang laki punyer.
orang laki tengok memang diorang tak layan la
muka awek 'cun' macam rain ni
tapi serabai dari segi dresing ahahaha..

rain bukan mintak simpati okay, just nak citer zaman dulu-dulu..
bila tingat balik boleh senyum kerang sorang-sorang.
senyum mengingatkan telatah nakal sendiri..

last, rain rasa lately asik update entry yang bukan-bukan je,
merepek dan kandungan entry tak der moral value,
rasanya awal-awal dulu entry ada santapan jiwa gak,

kepada yang mengharap 'sesuatu' di sini,
dan anda kecewa,
saya minta maaf
saya lebih-lebih lagi kecewa
saya sedang menuntut ilmu hisab
sabar ye sayang.

sampai sini dulu rain merepek...


21 yang simbah cat:

SYARIFF HAIKAL said...

NK TGK GAMBAR BRU PECAYA..HAHA

Tuan Penasihat said...

uiks.. jate ko tino nih??
kompius kompius kawe.

hohohohoho
apedaaaa...
mungkin org tu jarang datang blog rain kot.

touya said...

Mamat teddy bear tu laki ke pompuan weh ? Muhahahahahaha

cOnfuSeME said...

uhuk2..tersedak bnyk sgt duk dgr rain sebut2 nm confuse..hehehe...

wahh yunk...rmai peminat u ni...pasni makin ramai la ye...:P

✖ NighT™ ✖ said...

keh3..xde button like ker...

i am S!L4H.. said...

sy x kmpius pon. kn ade gmba pmpuan tuh pakai sunglasses lg. haha

Belalang Hijau said...

skrg baru gua tau bro yg lu nih lelaki...gua jer yg salah anggap igt lu wanita....wakakaka

:-p

ghost writer said...

rasanya dah lama kenal Rain sejak tahun lepas lagi kan...

ya meh..dulu kan ada picca Rain kat header.

Far8 budak baik said...

hahaha first time mai sini..
tahu dahh kau pepuan..ahaha
badjet takk??=phihi

Rain said...

@SHARIFF HAIKAL- dh google lum? kuar nama artis kan... glemer x ai ahahahah..

undi adalah rahsia ;
gambar adalah rahsia jua :P

@TP - lately je dy bwu nk skodeng rain.. maklum ler musim hujan dh blalu..rindu la gamaknyer kat rain.. ahaahaa..

wa bro macho!


@TOUYA GATAI - try tunduk n tgk bwh diri sendiri :P

Rain said...

@CONFUSE - asik busy je u lately ni.. sunyi ai taw.. saje je sebut bg u batuk smp demam ahahah..

tu bukan peminat atau die hard fan..
tu admire je wakakakaka..(gedik)

sorii , over la.. bro kena tunjuk macho!

Rain said...

@NIGHT A.K.A AZRUL BAJET - xsempat guna koding php ..sorii dik :P

@SILAH - dy sajer test rain tu..xpe2 silah.... sis ni gentleman sgt kdg2 ahahah..

Rain said...

@BELALANG A.K.A BELL - lu ni sokmo kacao gua.. gua terpksa belakon jd gadis ayu taw..
tgk, gua dh hipokrit..

bro, mekasih sudi jd besfren wa hihihi(gelak stil sopan)

Rain said...

@GHOST - ha ah...lama dh kita kenal.. bila mau pinang ai ni ahahah..

tu laa.. dulu ad gmbar xder org sudi ngayat..

dh jd mcm ni, rasa syok lak misteri...
misteri bisa bikin org keliru...

Rain said...

@FAR8 - hahahah ..jap2. aku lak konpius nih.. nama u sopan gituuu..
NURUL FARID

btw tengs drop here..

2 3 gulai kari,
jemput la singgah lagi ehihihi

ghost writer said...

up to u...ada green lite on jer..hihi

have a nice day Rain

rainbowcloudy said...

@CHOST- ahahaha serius?.. lbh dr lmpu hijau rain turn on ni hihihi..

intan.maisarah said...

rain....

Rain said...

@SARA SHOMEL - yes, may i help u syg...

jual kebun sengon said...

Mampir nich...
menarik sekali blog anda, dan saya sangat suka..
Salam....
oh ya ada sedikit info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon semoga bermanfaat...

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template