Tuesday, November 15, 2011

air mata jalanan

kenapa ya bila naik moto dan berangin, automatik air mata meleleh keluar.

sepanjang perjalanan ambil adik aku terpaksa mengelap mata?
(dah macam perjalanan ke batu belah batu bertakup)
ni bukan cerita sedih. ni dah masuk bab kesihatan? hurm

16 yang simbah cat:

alien said...

pakai r spek itam
baru poweeee

eh, biasa mengalir kalau bwk laju
ko misti speed ni kan

CassiaSiamea said...

air mata nk buang habuk yg masuk mata..

dill said...

mata jadi pedih bile kene angin. slalunye kuar air mata.

yang penting kamu usah nanges betol2

dill.

mama aini said...

kalau mama airmata meleleh sbb mata dah termasuk habuk waktu naik motor..hu2x..

blog-tips-kurus said...

masuk abuk maaa...
same alasan kalau nanges tengok cite hindustan/korea. huhu!

Asrul "iLham" Sany said...

mungkin masuk habuk?

Rain said...

ALIEN | aku risau semua usha aku je atas jalan tu haha

speed lam 110 je ^.6


CASSIASIAMEA | bila tengok cermin ada bintik hitam. habuk mungkin :) -tapi tu lamanye kisah


DILL |he.. tak.
nanges atas moto tak cukupfeeling ;D

MAMA AINI | he.. yang ni rain rasa bukan habuk mama..

BLOG-TIPS-KURUS | citer hindustan? aih, rindu plak citer mohabbatain.. hensem la SRK .ngeee

ASRUL "ILHAM" SANY | rasanya bukan hehe.. much better today.


thanks guys....

tehr said...

ni mesti ada kes sedih ni
pastu kata sbb naik motor
kan?
hehe aku acah je, rain

missSenget said...

ke ko teringat kenangan amek exam spm ni??


ok laa lap dgn sbelah tangan..

jgn lap dengan dua2 belah tangan..

alexa yussida said...

amboi rain!ko nanges atas moto ke?hehe..sbb angin n habuk yg kena mata,jd utk buang sgala kotoran tuh,mata kita kuarkan air bg cuci mata..tu yg berair :D


tak ske naik moto ngn adik aku,bwk mcm pelesit laju kemainnn..

padin said...

hehe tak pakai viser ke?heh, kalau kena angin je takpe bila bawak moto time ujan, pehh pedihnya menyucuk2..

gnesop.com said...

masa bawa laju mmg akan keluar air mata lagi2 kalau mata sensetip.. cam kata padin, pakai visor.. nak best lagi pakai fullface, angin langsung x masuk,,, hehehe

Rain said...

TEHR | bro memang memahami haha

MISS SENGET | usah diulang tayang kisah SPM aku haha
nak suh encik suami tolong lap air mata aku, amacam? :P

ALEXA YUSSIDA | nak nages atas katil ah..bawu syok :P

ooh yeke? ptot la orang kata air mata(menangis) leh bersihkan mata.

aku pelesit yang sederhana :D

PADIN | ada visor tapi angkat. sbb xpuas tgk jalan =.=

masa hujan jangan cakap ah, orang yang naik moto je merasa perit dia.. huu..

GNESOP.COM | ca rempit professional je rupa rain nanti. naik ducati plak hahaha

Syuzana Abd Halim said...

lama tak singgah blog rain...ingat nak tukar template...tgk2 sama plak dgn template cik rain...tukar plan....hehehe...

Belalang Hijau said...

nak settle masalah ni senang ja, len kali jangan tunggang motor,tp pimpinlah motor tersebut besama anda.nescaya tidak berair lagi mata... XD

Pondok Usang said...

semangat itu tidak pudar.. tapi ilham tak dtg lagi..

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template