Tuesday, October 25, 2011

sonia, jangan tinggalkan aku!

saya sunyi ni. kerja sorang sorang. tiada berteman.
kemurungan saya hari ini.

rupanya teman saya bernama sonia eriksun tu tertinggal di rumah.

tsk tsk.

saya lelaki. ada awek. tapi awek saya tak message pun semalam. saya cuma...cuma risau dia je. bimbang dia diculik ke dunia lain.

tolong la saya. tolong borak dengan saya ea. saya tak nak sunyi sunyi. nanti cepat pulak beruban.



                                                                                                                  benar sentiasa,
                                                                                                                  buah jantung rain

20 yang simbah cat:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haishh camner leh tinggal rain?susah klu ada apa2 kecemasan

ops...hp kan?hehe

Asrul "iLham" Sany said...

kang jumpe alek ar kat rumah tu

fiezah91 said...

hehe. cuai. apa pun, balik rumah nanti mesti jumpa tu :D

D_08 said...

kekeke....
ingatkan ape kebendenye tadi....
ghopenye tipon......
tapi betoi le...sekaghang n ikalo tinggei tipon je macam hilang nyawe ooo.... payah nak contact oghang..... oghang pun payah nak carik kite...

cik bulan said...

ko gps je ngan aku rain oii..t aku balas pakai infrared..:D..

muahahaha

missSenget said...

yeay...! mesti da jumpa kan sonia skrg ni??

MaMa AiNi said...

hp skrg ni dah jadi brg keperluan..bayangkan nenek pun sudah ada hp..sian buat hati dia tunggu panggilan dr awek dia..ha2x..orgnya mesti rain kan?..

delarocha said...

tak bleh hidup tanpa HP nampaknya..

tehr said...

selalu juga aku tertinggal hp ni
memang rasa tak selesa

aleen aiden said...

meh!borak ngan alin.heh~

Rain said...

LYDIA MIZA | ye sis.. kalut sangat nak rempit datang keje hihi


ASRUL "ILHAM" SANY | jumpa :) ada message yang gerun! haha


FIEZAH91 | hmm, cuai bila rasa tenang hilang dalam diri ..


D_08 |bila call asyik tak jawab mmg orang leh hangen.. tsk tsk.

Rain said...

CIK BULAN | bluetooth je, bulan ngan pelangi tak jauh pun haha


MISSSENGET | haha skodeng ea. semalam terjumpa cctv lam bilik aku. aishh. ko melampau ni :P


MAMA AINI | haha mama org berpengalaman. dapat teka ni.. malu syayer tau.

DELAROCHA | he..tak juga, cuma bila masa kerja bimbang ada pesanan apa apa dari tuan besar hehe.


TEHR | mesti kes tergesa gesa juga ni? ;)

ALEEN AIDEN | hai~ jum kita dating he.

-Incek Fik- said...

lain kali tambat sonia eriksun dengan tali. baru arr dia tak sewenang-wenangnya merayau ke sana ke mari~

mohd sasuke said...

hehe..hebat betol lakonan ni..=p

kpah k-poh said...

tu tak pe lagi rain..anak dara kpah, balik bercuti ni..IC tertinggal dlm beg kuliah kat KL..dah suruh kawan pulak pos kan ke penang ni..

YOUsoF said...

Kalau Usop tak terasa sangat kalau tertinggal je sebab tak kuat SMS. Tapi bila tertinggal terus HP, perit rasanya.. 3 kali dah rasa.. ;D

YOUsoF said...

*Tak de la Rain tuto gambar format gif tu.. Tak layak lagi nak buat tuto² ni.. ;D

Belalang Hijau said...

tolong tulis bg pihak boipren ka? huhuhu

ghost writer said...

beli lah norkia satu lagi jadi peneman sonia.

Rain said...

INCEK FIK | mesti elegan pakai rantai sonia macam tu he ;)

MOHD SASUKE | teater tak jadi sangat.. :)

KPAH K-POH MIZA | alahai.. syukur tak hilang lagi.. anak akak laki ke perempuan hihihi ;P

YOUSOF | hu.. kesiannyer.. kena pasang henfone kat pinggang ni hehe

YOUSOF | aih, merendah diri lak.. . hebat dah :)

BELALANG HIJAU | dak aih, rain tak macho ka?

GHOST WRITER | aku beli NORKI buat jodoh sonia hehe

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template