Saturday, October 22, 2011

fantasi rain | gen binatang

satu perkara yang buat aku musykil sampai sekarang ialah gen aku ni pure manusia ke tak?

hu hu.

sejak kena gigitan cinta Si Tikus, aku semakin sensitif dengan bunyi bunyi segala jenis binatang. macam Alice in Wonderland pun ada. cuma belum boleh memahami bahasa binatang.

Berita Terkini,

Si Gebu datang belakang aku buat love bite. ooh memang spontan la aku tertampar. sungguh. terkejut sangat. nasib baik lagi belajar silat tak habis. kalau tidak, naya je kojol kucing oi.
terpikir juga aku kenapa sampai dia boleh datang dekat, kemuadian serang belakang.

badan aku ada bau tikus ke?
ke dia nampak ada ekor kat belakang aku?

musykil lagi.

=.=

sejak akhir akhir ni pulak asyik layan komik lawan pedang dengan novel fantasi awang mursyid. bimbang gak aku kalau terpengaruh sangat sampai rasa realiti.

okay aku kembali positif. mungkin kucing aku bagi hint suruh aku carikan calon isteri buat dia. gatai noo hang nak mengawan!     

"gatalnyer saya.. awak.. awak tolong garu kejap badan saya ni. auuuuw.."
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

17 yang simbah cat:

Cik Jari said...

hahaha....boleh plak ragu2 dengan gen sendiri...insyaAllah,masih lagi genetik manusia semulajadi tuh...


kucing tuh saje nak bermanje2 sebab takde bini tempat bermanja...ngeh2

MaMa AiNi said...

ha2x..rain gelak besar mama baca entry rain ni..sebenarnya rain tu penyanyang sbb tu semua binatang suka..he2x..

monologtinism said...

comelnya nya sigebu
aku mahuu

ntah betul tak,
dah termasuk gen binatang dalam badan
er
=p

Belalang Hijau said...

ahaha...
si gebu tu soh cari calon utk dia atau dia soh rain yang cepat2 cari calon?

gatai no hang nih XD

Rain said...

CIK JARI | aku kawenkan dikau si gebu dengan si tompok... selamat pengantin! hehe


MAMA AINI | kalu binatang suka rain pun, jangan si tikus jatuh cinta. alahai, tak lalu makan ..

;)


MONOLOGTINISM | harap harap tak der, kang habis berbula badan aku hehe.



BELALANG HIJAU | belalang memang sentiasa memahami setiap entry rain... haha


(cubit sat g!)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pelik juga ye, jarang sungguh kucing serang dr belakang.huhu

rain kena cr jodoh dulu br carikan tuk meaw tu

tehr said...

haha
gaya tido... sebijik macam 2 ekor kucing aku kat rumah

nampak boleh berbesan kita ni, rain
haha

missSenget said...

gatai kucing ni..

dah kucing tu, kucing laa..

nk buat cakar2 rimau plak..

kekeke.. :p

Rain said...

LYDIA MIZA | haha sis ni.
rain yang termakan wiskes, agaknya tu yang dia geram kat rain curi makanan dia.

sis cari la sorang kat rain(sambil tunduk malu)




TEHR | memang jodoh dah ni. rain wakil pihak kucing jantan...
minggu depan g merisik hehe

Rain said...

MISS SENGET | tak cukup uphmm la cakar harimau dia... kuku tak potong. habis badan ai sakit nget

isk isk.

YOUsoF said...

Sepanjang hidup tak pernah lagi bela segatal kucingmu itu.. ;D



Jaga², pastikan imaginasimu tak terkeluar ke alam realiti. hehe

-Incek Fik- said...

Amboiii.. bersilat dengan kucing ekk?

Ganas.

nasib baik tak belajar sampai bergelar pendekar mustar, kalo tak dah arwah kucing tu...

sop said...

rasanya kucing rain tu dah ada calon bini tp malu nak ckp
tu samapi mesej lagu tu. hahaha

a.samad jaafar said...

baca buku 9nyawa ye.. saya baru habis baca novel anarkis...best..malah mungkin garapannya lebih baik dari RAM..

cik panadol said...

hish...rosak pikiran budak ni...dah mengarut sgt tu....ni bukan sbb gen rain ni....tp mmg kucing tu dah gatai sgt nk mengawan dah tu! cari kan la partner utk dia....

Rojak said...

anda fikir anda tikus? anda adalah apa yang anda fikirkan >_<

Rain said...

YOUSOF | kucing ni ikut tuan kot? haha

semoga khayalan hanya mimpi fantasi


INCEK FIK | saje tak nak silatkan kucing tu,kang rain gak kena panggil ambulans haiwan hehe


SOP | haha kena blaja bahasa kucing dari bro sop ni ;)


A.SAMAD JAAFAR | he bukan.. rain baca FANTASI RYAN. best ye 9nyawa.. rain akan baca!


CIK PANADOL | sekadar fantasi he.. jangan garang garang, takut plak aku.. tengah carikan bini kat dia la ni. kemaruk benar dah aku tengok kucing aku ni..aih

ROJAK | berhibur cuma.

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template