Friday, October 21, 2011

bertunang


seronok bukan dapat bertunang?
hobi aku pergi majlis kawan-kawan bertunang.
sebab aku sangat teruja tengok mereka cantik.
semoga hati turut sama cantik.

19 yang simbah cat:

Asrul "iLham" Sany said...

x suke bertunang, terus kawen je

sonang

:D

Rain said...

ASRUL | haha entah kenapa aku ni pelik sikit. kenduri kawen aku jarang pergi. pemalu jumpa orang lelaki agaknyer saya ..

oooh malu nyer saya =.=

cik panadol said...

kamu tunang/kawen nnt pon mesti cantik jugak... :)

padin said...

majlis tunang pon ade kenduri ek? err..

Rain said...

CIK PENADOL | aku cadang nak pakai bedak siam yang putih gebu tu. haaha


PADIN ada kenduri, cuma ada yang meriah n ada yang sederhana jemput saudara mara jea. sekarang ramai yang bertunang pun macam kahwin. dah tak macam dulu dah.

padin, ko kena amik tahu ni, dah tak lama tu ;P

MaMa AiNi said...

selamat bertunang..cantik kawan rain yg bertunang ni..rain pun mesti camtu nanti...

S..U..D..@..I..S said...

hehe sapa2 yang bertunang mesti cantik daripada biasa kan kan...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat bertunang bg yg bertunang.rain bila lg dik?

padin said...

hehe tengah kumpul informasi lah nih..

tehr said...

baru sekali bertunang
kawin juga baru sekali
hehe

moga2 kawan rain kekal bahagia

YOUsoF said...

Tak dapat nak jawab samaada seronok atau pun tidak sebab belum bertunang.. ;D


Aminnn, semoga hari mendatang turut sama cantik.

Rain said...

MAMA AINI | saya mengharapkan sebuah hubungan dalam ikatan yang kita bina itu lebih kekal terpatri..

cantik sangat pun kamera terkejut plak nanti ;)


SUDAIS | seri dipinang orang la katakan he.. sue bila?


LYDIA MIZA | ehem. tak ada kejayaan untuk diri lagi, tolong famili dulu baru pikir berkeluarga he..

tapi sekarang tingin nak kawen gak haha! oh gatalnyer

Rain said...

PADIN | selalu g kenduri kawen or majlis bertunang boleh datang aura n seri nak kawen tau.

aku tengok kawen aku tu, bila aku call je mesti ada kat majlis orang kahwen. seronok sungguh dia nak bertunang nanti. he..

all da best cikgu ;)

Rain said...

YOUSOF | aku seronok tengok muka kawan-kawan aku. hepi je manjang. sengih sampai telinga.

pss- jangan pakai kain pelekat lak masa kawen. ;)

Pembunuh Tanpa Bayang said...

tiap kali hadir ke majlis org mesti akan di persoalkan giliran.saat itu terasa macam kepala mula mengecil...

Rain said...

TEHR | terlepas pandang..

haha.. jawab la ngn orang rumah kalu nak pasang cawangan..

sapa tak sayang isteri!

ya, hubungan kekal lebih penting. bahagia perlu kasih sayang. wang ringgit tak mampu beli kash syg

Rain said...

PEMBUNUH TANPA BAYANG |
rain pergi masa nak habis majlis.. 1 famili layan kita. try tips ni ..haha.perlu keberanian gak ;)


off topic-aku rasa macam pernah nampak je nama ni, baru teringat terbaca komik pahlawan naga ada watak pembunuh bayang bayang. he

YOUsoF said...

Seronok kan tengok kawan rapat gembira.. ;)


Hahah baiklah!

Rain said...

YOUSOF | yep, betol! bahagia mereka, bahagia kita ...

bila turn usop? ;)

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template