Thursday, July 7, 2011

tak sporting day | sakit

aku tak faham kenapa ada idea nak wujudkan wordless day, spontagenous day apa sume.

aku memang tak suka nak ikot benda-benda macam ni. sapa cakap aku tak sporting silakan.

sebagai tanda tak sportingnya aku, 

ni spontagenous and wordless aku untuk hari ini. jom usha pe cik rain tengah buat?






17 yang simbah cat:

fyy mokhtar said...

saya tak follow ww tu . hehehe. assalammualaikum.

i am S!L4H.. said...

hehe. sy pon baru tau je tbe2 ade ww tu. dh lame x skodeng blog.

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

sakit perut erk ..

candybiru said...

kesian..semoga capat sembuh..=)

Mrs.Yie said...

sampai sekarang akak pun masih x buat WW ni..x suka la tempek gambo je..mesti nak stori mori gak..huhu

Anonymous said...

budak rain cakit pewoot ke? :P

belalang said...

err nak kasitau, anon d atas itu adalah belalang ye...silap teknik lak ketika drop komen...hahahah

Encik MamaT said...

rasa mcm menyampah plak bila kawan2 aku buat mcm ni.. hahahaha....

intan.maisarah said...

sakit perut?
makan ubat

dah dah

pi rehat
jangan mengadap pc/laptop

(konon konon garang)

S..U..D..@..I..S said...

kurang sihat ke rehatkan diri..mc?

Piasara said...

"sian cik rain sakit perut ker?salah makan ker..atau senggugut?"

Nasriq said...

aku pun tak faham kenapa adanya hari2 tu...

amir aizat said...

makan ubat yer cik,hehe

Rain said...

@FYY MOKHTAR-> tak da lam rules pun.. so suka hati kita la kan he...
wassalam..

@SILAH-> perkembangan komuniti blogger..he. welcome back sis :D

@HATIKUBAIK-> hu... ada minyak gamat?

@CANDYBIRU-> tengs 4 kind words.. alhamdullah arini da ok.

@MRS YIE-> he..nama pun penulis blog yg tegar, nak xnak tgn tu nk menaip gak kan :D

@ANON-> cakitt ngat..huk3..

@BELALANG-> haha comel!

@ENCIK MAMAT-> haha, kwn2 sape ntah :P

cari fb xjumpa pun hu... add la rain. :'(

Rain said...

@INTAN MAISARAH-> uiiih garang gilerr.. sakit blk perut rain... X__x
haha

@SUDAIS-> sakit masa tgh bkerja smlm.. . slalu sgt jd bila penyakit ni dtg. kdg2 dh xkisah..

@PIASARA-> he.....sis ni, slow2 ayt last tu... org perempuan ni special case :D

@NASRIQ-> rain pun tak fhm... rmai je foloow.. hentam saja laah labuuu

@AIZAT-> he..ubat nyamuk ada? mlm2 slalu kena gigit :D

kyo_9 said...

lol..
1 gambar menceritakan 1000 benda..

Rain said...

@kyo_9 - rite. kemahuan utk bercerita saja yg perlu :D

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template