Tuesday, February 8, 2011

senarai peserta contest birthday rainbowcloudy

assalamualaikum...

maaf sangat lama diam tak dak perkembangan apa-apa macam badan juga tak penah kembang-kembang, hari ni rain kembang kempis sebab........ hehe.. MY BESTDAY..

nanti ada special entry kay..

ni rain nak ajak meh ramai-ramai join contest ni, masih ada masa lagi dua hari. masuk je 12:00am 8hb contest di tutup. syarat-syarat mudah je. hadiah boleh laa tahan. so jum pakat-pakat serang noo..

rain listkan senarai yang join peserta first contest dari rain. disebabkan rain sendiri tak buat sangat publisiti so its kay la banyak mana yang join tu. sebab tak mahu ada paksaan. asalkan ikhlas.

hadiah and rezeki yang ada tu nanti kita share kay. that my promise..

sini rain nak listkan sapa yang dah join. kepada yang belum join tu masih ada masa. hadiah dia aummmm leh tahan . he..

1) http://aniesanessa.blogspot.com/2011/01/contest-birthday-rainbow-cloudy.html
2) http://a-door-able.blogspot.com/2011/01/contest-birthday-rainbow-cloudy.html
3) http://awekmerahjambu.blogspot.com/2011/01/contest-birthday-rainbow-cloudy.html
4) http://fyzafyshie.blogspot.com/2011/01/contest-birthday-rainbow-cloudy.html
5) http://gergasi-huduh.blogspot.com/2011/01/contest-birthday-rainbow-cloudy.html
6) http://coretanakhir.blogspot.com/2011/01/contest-birthday-rainbow-cloudy.html
7) http://rerame-ungu.blogspot.com/2011/01/contest-birthday-rainbow-cloudy.html
8) http://brownhazel-eyes.blogspot.com/2011/01/contest-birthday-rainbow-cloudy.html
9) http://blackchix.blogspot.com/2011/02/contest-birthday-rainbow-cloudy.html
10) http://www.suarabawahtanah.com/2011/02/contest-birthday-rainbow-cloudy.html
11) http://auralucky.blogspot.com/2011/02/contest-birthday-rainbow-cloudy.html


tengs sudi-sudi kembang kempis baca hehe ;)

3 yang simbah cat:

Abang Stalker said...

adik..tq.. :) peserta no6 ek.abg da wish awal2 dlu kn.xpe,once again..happy birthday dik rain. ;) sweet 23.

FyzaaMH said...

happy belated birthday akk ;)

Rainbow said...

@abg stalker - heheh... so sweet smp twice wish..

@fyza- hadiah belated ada x? he..

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template