Wednesday, February 16, 2011

mencari geng rainbow - blogger jingga & kuning


> ahli-ahli gagah yang berjaya jadi warna-warni macam DAIA PELANGI<

assalamualaikum manis-manis semua...

tengah duk senyum sedey sorang-sorang tadi, tiba-tiba rain baru perasan yang warna pelangi ni ada tujuh warna : merah, jingga, kuning, hijau, biru,nila, ungu. jujur cakap la, rain lupa ah warna pelangi, tapi bila suh bagi gambaran boleh pulak. 

pagi ni sangat-sangat tak ada mood. wa kecewa sama abe wa. malas cakap. malas layan sedey-sedey hindustan ni, rain nyanyi hindustan atas bukit lagi best. cam mohabbatain bila dua kali pandang.

rain sebenarnya tengah cari DUA ORANG untuk masuk dalam GENG RAINBOW.

tengah skodeng blog-blog warna jingga n kuning. rain nak minta tolong sikit, tolong bagi cadangan blog-blog mana yang sesuai. cadang blog sendiri pon no hal. mana-mana yang lebih tu rain kasi masuk lam GENG PANAS LAK hehe.. bikin kecoh sikit!
then yang lebih-lebih lagi tu rain buat teman hidup wahahaaha..

tengs sudi layan rain....huhuuuu sambung sedey..~

sudi-sudi la pomot blog masing-masing or pomot blog kawan-kawan yang sesuai..

9 yang simbah cat:

Cekodok said...

tak berapa nak clear sangat.. blog yagn mempunyai kaler jingga dan kuning? begitu? atau sesiapa saja pun boleh?

Rainbow said...

cekodok jd bodigad rain dah la...

prevent bgla2 jual karpet tu sume hehe

bakawali said...

blog saya takde warna tu...hehehe

Cekodok said...

nak jadi bzbodi je.. boleh ke.. haha

Rainbow said...

@bakawali- nape rain xleh ke adik manis nyer blog? broken link ke.. huuu.


@cekodok - buzi bodi ngn jaga tepi kain sama x? hahah... jgn nyibok.. cpt g wat cekodok durian.. musim doyan la ni

Belalang Hijau said...

belalang masuk dalam list kaler maler ye...ngee

gnesop.com said...

kuning?
padinno.com amat sesuai.. tredmark blog padin ialah kuning sejak dulu lg... :)

padin said...

hehe mekaseh sop, baru nak promote diri sendiri ekekee, blog kuning!

rainbowcloudy said...

@gnesop n padin - ha ah..betol2.. rain ngah baring2 bwu tingat padin nyer blog kuning.. bereh2. nnt rain add kat blog list..

nak cari sorang lagi je..
JINGGA

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template