Wednesday, August 29, 2012

riang ria pelangiland

seriosly aku ketagih sangat-sangat dengan hobi edit gambar ni. rindu photoshop. bila hanya ada Paint untuk lepas segala gian, rasa sifat kanak-kanak comel aku terserlah (mak pitam dengar) woohaa..! dan sepanjang petang ni aku ketawa je bila buka blog.

senaman muka.

#sangatsarkastik

dan aku berpendapat, jika lari sifat kanak-kanak dalam diri, kreativiti turut berkurang.
kanak-kanak tinggi imaginasinya, bukan?


13 yang simbah cat:

the malay male said...

ada bakat

alien said...

lukis kat kertas-lah.

blog-tips-kurus said...

warna-warni itu cantik! =)

Sop said...

anak2 Sop un suka dgn paint..
plg simple bg dorang main2..
pain kalau kreatif, boleh jd cantik juga.. :)

Asrul "iLham" Sany said...

owh sungguh riang-ria ~

Yousof said...

Hai heroin! ;) Salam lebaran salam kemaafan.


Simple but nice! i like! macam mana buat shadow tengah² nampak melengkung tu? guna paint jgk? gerek seh!

Yousof said...

"jika lari sifat kanak-kanak dalam diri, kreativiti turut berkurang." <--SOKONG! ;)

amir aizat said...

comel

tehr said...

pelangi kat taman bunga
hehe comel sangat

Tukang Karut said...

umangaihhh.... kalau aku yang lukis confirm jadi lidi je...

mama aini said...

wah cantiknya.. :)

Rain said...

alien - kena asah belakang parang semula ni ehehehe..

usop - totally using paint.
usop idea banyak. leh kongsi-kongsi nanti :)

myrah said...

bakat terpemdamm..cantik..lukisan dpt ilangkan bosan

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template