Sunday, August 5, 2012

model kaki gunung jerai

sebagai model yang berjaya, haruslah ceria atau pun muka makan gambaq oqang kedah cakap. meh aku tunjuk model paling sedih pernah aku lihat.

remove pic

gambar yang diambil pada akhir tahun 70-an. berlatar belakangkan rimbunan hijau pokok di kaki Gunung Jerai. sumber gambar diambil fotografer annon. gambar ini diedit bagi melepaskan gian kerana laptopnya yang punah dimamah usia menyebabkan segala perisian turut lingkup. gambar ini diedit cuma menggunakan Microsoft Office Picture Manager.

model sedang merenung masa depan sambil teringat menu untuk berbuka.

sekian.

ini entri testing dan recycle bin.


#khabarnya model tersebut kini telah berusia lingkungan 60-an namun ajaibnya wajah awek-muda yang tidak-tua.

10 yang simbah cat:

SYARIFF HAIKAL said...

hamboy bukan men cun lagi..pewit2..ni rasa nk duk ngorat ni..:)

alien said...

gadis gunung kee ni..

ghost writer said...

mesti komunis masih banyak berkeliaran lagi masa tuh kan, biasalah tahun 70an.

bila pokok rambutan kat belakang tuh nak berbuah?

Asrul "iLham" Sany said...

aku syak ni mesti kau kan...hahaha

missSenget said...

amboi cunnnya...


ni lah dia gmbr kt twitter tu kan..? kan..?

Faris Adli said...

model ni solo lagi tak? rasa macam nak ngorat je..berapa no tel dia?

amir aizat said...

waaa model, nak sign ! hehe

Tukang Karut said...

nak jadi isteri aku no 2?

Rain said...

apakah?? TK nak suh aku kena tikam ngan wife dia ke apa.

hee..

mengundang kontroversi plak gambar model sambilan ni. apa pun boyfriend aku ialah lee chong wei ekeke.

mama aini said...

ehem..awet muda model tu kan rain !!..ahahaha..

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template