Thursday, August 16, 2012

nak juga ucap selamat hari raya 2012


akak-akak dan abang-abang yang ada terasa dengan adik Rain, saya pinta sejuta kemaafan. betul-betul minta maaf..

semoga Ramadan 2012 ini yang terbaik antara tahun-tahun yang telah kita tempuh. semoga raya disambut dengan penuh kemenangan oleh seluruh umat Islam. menang dalam memerangi nafsu.
gambar  yang asalnya diedit masa musim Ong Bak Rindu melanda Malaysia

ini je gambar yang ada dalam koleksi. yang lain dah hilang. photo editor paling canggih yang ada sekarang ialah Paint.

pecah gelas pecah cawan
lepas baca jangan meroyan
gambar sekadar hiburan 
sesama kita sebagai kawan-kawan

11 yang simbah cat:

missSenget said...

comel gmbr tu..

slmt beraya rain..

nnt jemput dtg rumah..
salam2..kot2 dpt duit raya..kah3..

blog-tips-kurus said...

hari Ahad mungkin raya
nak duit rayaaaaaaaa....!!

(>.<)

alien said...

pecah gelas pecah cawan
salam aidilfitri pelangi di awan

:)

Sop said...

Selamat Hari Raya
Maaf zahir batin Rain :)

Datang la beraya rumah nanti.. hehehe

Tukang Karut said...

come gak rain ni ek... hai sayang.... selamat hari raya..

Rain said...

TK ni bersayang selalu ;)

shila, BTK, anas, sop, TK salam aidilfitri dari Rain. tahun ni kuih yang dibuat banyak kat rumah, jemput semua beraya kat utara :))

dill said...

selamat hari raya!

insyaallah bebila kite jumpe ye :)

dill.

myrah said...

selamat hari raya aidilfitri..

syafiqakarim said...

hamboi kemain cun gambaq hg


selamat hari raya

Asrul "iLham" Sany said...

selamat hari raya gak... walaupun lambat skit hahahha

p/s : aku br perasan ko tweet aku...maklumla aku tak guna sgt tweet2 ni hahhahaa

amir aizat said...

cantik kakrain, shrmzdb!

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template