Thursday, June 14, 2012

ayuh berjuang!

mudah benar hati ini berhujan minggu ini.
ayuh! bangun sayang.


8 yang simbah cat:

mama aini said...

assalam rain, jgn biarkan hati tu berhujan.. :(
ehem mama selalu dengar ceramah Prof Dr Muhaya ni kat TV..mama suka cara dia menyampaikannya !!!..

delarocha said...

well said

Mak Lagenda said...

Prof Dr Muhaya ni mmg blh jd role model yg sgt baik buat kita dan anak2 kita.

Jgn bersedih gundah yea rain..Bgn balik dan tersenyum lalui hari2 mendatang

huda jamil said...

bile kita kerap mengkritik org lain, kita semakin kurg tengok kesilapan dan kelemahan diri sendiri kan.

tehr said...

cuba sesekali kritik diri sendiri pulak
mungkin lebih bagus

Nazri Razra said...

Kritik jangan. Nasihat boleh. Lg baik kita mengenal kelemahan kita sendiri berbanding org lain.

myrah said...

selamat berjuang..

Rain said...

mama - rain tengok di fb dan twitter je mama :)

iwan - :)

mak - terima kasih mak :)

huda - bernar. tudung jari tanpa peduli jari yang tuding arah kita. muhasabah elok untuk kesan kesilipan dan kekurangan diri.

tehr - ambil sehelai kertas, mula!

nazri - yakin diri!

myrah - ayuh!

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template