Friday, March 30, 2012

membelai jiwa

sunyi pagi hari. hati terasa pilu. jauh ku khabarkan aku rindu masa lalu.

ayuh bangunkan hati, usah sedih tangis sendiri.

pemuda pemudi punya jiwa, ingin meneroka seluruh dunia.
ada leka ada sesat.
jika tiada panduan bertunjang al-quran hadis.




jauh ingin aku berdiri, kulontarkan dari atas, sayang aku pada kamu.

10 yang simbah cat:

Asrul "iLham" Sany said...

ko rindu kat aku kah?? muahahaha

mama aini said...

rain mama pun sunyi skrg ni..hu2x..mama juga merindui masa2 yg lalu..kerana masa itu tak berulang lagi..rindu kat ank mama juga yg tlh jadi milik org..

tehr said...

apasal aku tak tahu nak rindu kat sapa ni?

rindu kat orang sebelah? boleh ke?

Tukang Karut said...

lamanya menyepi?

Rain said...

ABAM AIS- jujurnya ada. kebenarannya sedikit :D

MAMA- mama jangan sedih dah, ada rezeki nanti rumah bertambah meriah ngan cucu ;D

TEHR- yelaa dah lengkap ramuan, nak tambah perisa apa lagi.. jangan jangan hahahaha

TK- dahulukan apa yang lebih penting :)

~SaL IjOu~ said...

xmo sedih2,k~ x best~ ^^

gnesop said...

rindu kat keluarga ek?
kerinduan penyata kasih sayang..
ada rindu, ada kasih

selamat menuntut ilmu :)

delarocha said...

muhasabah

najihah sahami said...

hati sunyi tak mau berteman. boleh? hehe. serius penangan kosong by najwa latif ni terbawak2 sampai ke real life. huh.

Rain said...

SAL | :) senyum buatmu..

SOP | terima kasih, sop....
kata-kata yang tepat :)

DELAROCHA | harapnya istiqamah dalam muhasabah diri :)

NAJIHAH | serius ramai betol yang terikut-ikut dengan KOSONG - najwa tu.. dia memang magnet!

bila dah sunyi, masakan tak mahu berteman?

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template