Saturday, August 20, 2011

goyang? tak sudi tayang

label : tiada siapa seksi,ni untuk peringatan


seingat aku sepanjang bulan puasa ni aku tak pernah lagi buat kerja-kerja syaitonirojim yang boleh menzerokan puasa aku. entry pun jarang-jarang nak update. macam mana la 'keyword this week' boleh

AWEK GOYANG HOT. 


??? 

sesungguhnya hambaMu yang naif ini tidak bersalah

aku goyang pun tak reti? kah kah kah

lu yang search tu la HOT.
panas api neraka.

panas api neraka 70 kali ganda panas api dunia!!

tera kena panas terik sikit ja dah demam koqa 2 3 hari;
bayangka panas matahari pun kita dah tak tahan;
nak hadapi panas api neraka?
nauzubillah

13 yang simbah cat:

Aku Afzal said...

eh kasi goyang gerudi satu kali boleh?hahaha :D

Belalang Hijau said...

ni mesti rain ada goyang dalam rahsia nih...hahaha

gnesop.com said...

goyang, jgn x goyang.. :)

ChaCha said...

pnh gak dpt yg pelik..bwahha...

salwaismail said...

haha. tak senonoh betul. bulan puasa ni boleh pulak ada keyword pelik2 ni.

Puteri Biru said...

bulan posa pun org duk search HOT2 ni. isk

ASSOYFINGER67 said...

kadan2 entri tumpang nie..kita pun dapat trffic sekali...janji kita tak buat dah..huhu

Wanie said...

huhu.....org indon tak ni search..adoi..cepat bersihkan blog ni..hehe

Khairul Antasha said...

hehe..sesat agaknya..

caliph shuriken said...

goyang laa plak, hukk...

qamarguyz said...

salam ziarah..
thanz sis atas k0men di blog tu yer..terharu, ada juga yg amik berat kat kiter..kui3!

nyway Salam Aidilfitri..
maafkan salah silap spjg perkenalan di alam ini =)

POSH76 said...

selamat hari raya

vimax said...

goyang kepala

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template