Wednesday, January 19, 2011

Jom Gegar Blog

assalamualaikum pembuka bicara,

tengah rain duk godek-godek blog kawan-kawan tiba-tiba terpandang lipas sebelah lappy, tapi buat muka sombong je, konon kool la hoho.


tipu je tu, sebenarnya rain terpandang kira jatuh cinta pandang pertama ah ni terus tertarik dengan segmen dari ben shaari ni. bukan senang RAINBOW CLOUDY nak join benda-benda gini, kira hari ni angin kus-kus melanda la, so rain nak ajak sapa-sapa yang baca ni jom kita join.


meh usha pe yang dah rain conteng..




so, abg ben, sila approve ye. maaf la pe yang dah rain membebel kat atas tu..

4 yang simbah cat:

Belalang Hijau said...

pas nih trafik mcm air arr mai kat dia...hahaha

Rainbow said...

alaaa mn ada.. belalang laa, visitor dekat 1k.. maluu lak ea?

ANATI SOKI said...

hehehe. bagus ko join ben punya segmen. anat fllow koe :)

anamizu said...

ramai gila yg join segmen BA nih ^^

recent post : |maksud tersirat pelekat P|

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template