Thursday, January 6, 2011

Anugerah Juara Lagu - video promo

assalamualaikum semua... sebuah senyuman dihulurkan buat semua :) 

tapi kebiasaannya rain akan sengeh :D he..... ^___^

pagi ni semangat sikit dari kebiasaan. bangun awal dari semalam he.. tengah siap-siap nak g keje tu terpandang kat TV3 TAYANG MHI. tengok ally iskandar dengan abby tengah pomo AJL. best kot layan tengok keletah diorang dua ni. ceria jadinya.

then ada video pomo pasal AJL. best wei. jom layan. rain tak buleh nak pot pet panjang. tu boss sudaaaa mari..!



ajl 2011 - host promo 1




ajl 2011 - host promo 2




ajl 2011 - host promo 3

3 yang simbah cat:

Syuzana said...

sempat ag noo...tu la kecekalan seorang blogger...walau dalam apa jua keadaan , blog tetap kena ada post baru :)

Rainbow said...

haha syu perli molek... makin kecik lah hati yg besar ni.. tgk ally pg td buat angah ada idea nk update... tengs gak bukak MHI hehe

Tuan Penasihat said...

promo ni memang best. sempoi ja.

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template