Thursday, May 5, 2011

penat yang bahagia

guna kamera 33 sekupang je. jerawat kat dagu hilang tiba2..

adik kembar rain selalu komplain. nape la rain tak tunjuk muka dia. rain cakap la sebab muka dia comot.

hahaha

dia marah. sebab dia cakap rain dengki. lantak ang lah. nah adik, semoga ada yang mai minang ang pasni

hahaha

adik kembar rain yang tengah buat peace tu :P
dia gak selalu komplain makin dekat tarikh nak submit report, makin banyak keja-keja kat luar yang dia kena buat. naseb lah.

apa yang rasa sekarang, nak sangat-sangat tido. penat!

9 yang simbah cat:

Encik MamaT said...

tu dia.. gambaq dia.. hehehe

Faris Adli said...

ye la tu 33 sekupang..entah2 pakai ipad 2 :-) aku baru nak cakap yang muka rain ni comot. tapi dia dah mengaku takpe la

intan.maisarah said...

:) dua duamenawan..

aww


bestnya ada kembar

rainbowcloudy said...

@MAMAT SWEET - tu diaa.. bab-bab gambar laju ja komen haha.

@FARIS - ang ja pkai ipad. aku cooler pad ja hehe.. mekasih puji... comot tu la disanyangi rmai :P haha

rainbowcloudy said...

@SARA - haha sara, jgn tertipu dgn gamba.. comot stil comot. sara yg sgt menawan

Belalang Hijau said...

rain takut adik kembar dia potong line la tu...wakakakaka

rainbowcloudy said...

@BELALANG - xpelah belalang, janji ada org yg bahagia.. xdpt kawen awl, nnt2 smp masa ada la . kalu xde gak, rain cari belalang je...

Nur Shuhada said...

waahhh..pic sy ade di sini...hihihi..
kembor ye??haaa

ghost writer said...

rain ada kembar ker..

eleh,cakap jer kalau nih memang rain.hihi

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template