Friday, December 3, 2010

tenangnya selepas pergi BANK

penah tak dalam sehari tu rasa serba tak kena je..?

rasa nak marah je sapa-sapa yang lalu depan then nak sound dia cukup-cukup.
ni lepas geram tanpa rasa diri anda bersalah sikit pun.

then rasa nak mengamuk je tanpa sebab yang munasabah.
tiba-tiba nak lempar sume barang-barang sulit yang ada atas meja.

penah lagi tak rasa tak puas hati walaupun satu bilik dah selongkar tapi tapi benda yang nak dimarah tak jumpa?

penah tak rasa ada benda mulas-mulas sampai muka korang berkerut-kerut tahan..?

hari ni cik rainbow dah jumpa satu jawapan yang paling baik untuk kesemua persoalan di atas..


pergilah berak!!!!! weiiii...


penyahtinjaan itu penting untuk hilangkan keserabutan minda anda.
selepas membuang pasti aman damai sekali..

tak percaya sila lah buat kah kah kah.. believe it or not!!!!!!!!


10 yang simbah cat:

zOuL_iMMe said...

kalau orang tanya cakap kita tak kenal ao.

-.-'

Majz said...

erk..ek? kalu 'pee' jek?

Rainbow said...

zoul- xmboh..nk ckp kenal gak uncle zoul rongak xder gg tuuu ;P

Rainbow said...

maj - uuuuuh.. lega! hahah

Encik MT said...

haha! ingatkan bank celah mana la tadi...upanya bank yang special . cisss! haha!

Belalang Hijau said...

jadi klu tgh gaduh2 ngan boipren, mintak diri dihadapannya dengan elok kemudian masuk la ke mana2 toilet terdekat utk membuang ape yg patut...

mesti jadi tenang lepas tuh...kuikuikui

rainbowcloudy said...

Encik MT - bank ni plg mesra rakyat sekali... harga xkan naik wpn byk saham jtuh kat bwh tu kah3..

err.. MT stand for?...

rainbowcloudy said...

belalang kunyet - hahha belalang mmg memahami betoi laa.. byk pengalaman mpak keh3 ..

pas g tulet, rasa xnak gaduh dah! ;P

touya said...

apa nie ? org tengah makan arrrrrrr

rainbowcloudy said...

touya- tu laa pdah kalu mkn x ajak.. haha

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template