Thursday, September 22, 2011

kisah terkini | rainbowcloudy konvo

lama tak bercerita di sini. hilang seni menulis. hendak mula dari mana pun tidak tahu.
semua cerita dan perjalanan hidup selepas raya hingga kini hanya tertanam dalam ingatan saja.
tidak lagi terluah dalam kata-kata.

terkini...

rainbow cloudy? tudung yang sama tema dengan warna blog hihihi

harapan aku masa pergi konvo,

nak sangat berborak dan bertegur dengan orang yang tak pernah aku tegur.
kenapa ya aku dan dia tidak seperti orang lain.

dan harapan itu masih belum tercapai.


ok, jumpa lagi. apa di hati, perlu disimpan. apa di mata, yang melihat saja tahu.

kalau ada rindu, sms ye. 014-828086* . 

19 yang simbah cat:

Belalang Hijau said...

yg pakai tudung color menyambar sgt tu rain la kan? :-p

Rain said...

saja nk glemor.. lam kelas rain plg low profile haha..

xpkai merah, org xnmpk(gatai hang noo)

cik panadol said...

tahniah rain!

padin said...

tahniah Rain.. :D

caliph shuriken said...

congratz ^^

Rain said...

cik penadol tq.. merah kesukaan CP kan ngee~

padin he tengs.. bunga bila nak smp kat rain?? he..

caliph mekasih.. bear?? haha

Khairul Antasha said...

Tahniah Rain..

mana satu eh kamu? sy ni buta warna.. :D

Faris Adli said...

aku tahu siapa yang kau nak berborak tu? hahahaha... orang sebelah kau masa duduk dalam dewan tak nak ajak berbual?

kalau ada rindu, sms ye. 014-828086*?? tipu ni....aku msg kau jarang reply..klau reply pun, kalau tak emo tak sah

Asrul "iLham" Sany said...

tahniah... tak sabar nak konvo gak sebab famili dtg sini


yeay

S..U..D..@..I..S said...

tahniah rain

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah rain
siapa yg rain nak ajak berbual tu?naper tak tegur dulu rain..silap2 x jmp dah pasni kan.

tehr said...

tahniah buat rain dan semua
leps ni bermula lagi babak yang baru
moga2 sentiasa sejahtera

Syuzana Abd Halim said...

insyallah ada rezeki la nanti...bila2 berkesempatan kita jumpa...pastikan dia ada skali (^_^)

intan.maisarah said...

rain..
tahniah!!

dari jauh boleh cam dah

amir aizat said...

congrates rain !!

SYARIFF HAIKAL said...

WAH TAHNIAH..PASNI LEH KWEN.HHEHE

Anonymous said...

Get in our website and read more about

[url=http://www.aretuza.pl/zma-tribulus-c-150.html] zma[/url]

ghost writer said...

sekarang konvo dah lama abih..mesti fikir nak bersantai-santai dulu kan..

hey,rain..kalau rindu call 999 ok.

pemuzik jalanan said...

Untunglaaa dah grad! Congrats :)

 

Rainbow Cloudy Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template